02 december 2021

De mooiste trouwjurken uit de Royalstar collectie 2022

 

Zoals elk jaar lopen de bruidsmerken natuurlijk altijd een jaar voor op de nieuwste trends. Zo ook Bridalstar. Dit merk heeft onlangs haar 2022 collectie uitgebracht. De Royalstar Collectie 2022 brengt de stijlen bohemian en chique perfect tot zijn recht. Zo wordt de Hyacinthe bijvoorbeeld gekenmerkt met romantisch kant en een prachtig versierde achterkant.

Als bride-to-be wil je natuurlijk de mooiste bruidsjurk vinden die jouw lichaam prachtig accentueert. Wij hebben de mooiste bruidsjurken uit de Royalstar collectie voor je op een rijtje gezet!

Trouwjurken met een mouw

Trouwjurken met een mouw stralen over het algemeen pure elegantie uit. De Royalstar collectie van Bridalstar omvat verschillende trouwjurken met mouw. Van vlindermouw tot nauwsluitende mouw.

Zo heeft de trouwjurk Havanna prachtige nauwsluitende lange mouwen en een sexy transparant lijfje. De Honeyflower trouwjurk wordt gekenmerkt door afneembare vlindermouwen. In combinatie met een transparant lijfje en modern kant bladpatroon past deze trouwjurk perfect bij een bohemian bruiloft. De kanten kapmouwtjes van de Holland bedekken de schouders subtiel. Ook deze trouwjurk past prachtig bij een bruiloft in bohemian stijl.

Havanna front 2 3 scaled
Honeyflower 1 scaled
Holland front 1 scaled

Bohemian trouwjurken

De boho-jurken, ook wel ibiza-stijl jurken genoemd, zijn niet meer weg te denken. Overal op Pinterest zie je ze wel voorbij komen. De reden dat deze trouwjurk zo wordt genoemd is vooral te danken aan de kenmerken van het eiland. Zo wordt Ibiza natuurlijk gezien als ontspannen, zon, zee en strand. De trouwjurken sluiten daar goed op aan doordat deze over het algemeen zeer comfortabel zijn.

Hielkje is een van de trouwjurken die perfect geschikt is voor een bruiloft met heerlijke zomerse temperaturen. Deze boho-trouwjurk heeft een verstelbare vetersluiting en een illusie-transparant lijfje, de perfecte boho look met een prinsessenlijn basis. De moderne sexy aansluitende Hamilton geeft je een heerlijk comfortabel gevoel, let's dance!. We sluiten af met een pareltje. Bruidsjur Hilde heeft een prachtig gedetailleerde kanten top met gave keyhole achterkant met vetersluiting.

Hielkje detail 1 3 scaled
Hamilton 1 scaled
Hilde front 1 1 scaled

Jouw droomjurk gevonden?

Ben jij net als ons helemaal verliefd op een van de bruidsjurken uit de Royalstar collectie 2022? Je vindt alle bruidsjurken online op onze website. Maar we heten je ook van harte welkom in onze curves bruidswinkel in Arnhem. Een van onze ervaren medewerksters helpt je graag bij het vinden van de perfect trouwjurk tijdens een pasafspraak. Zien wij jou snel?