22 februari 2022

5 tips voor jouw eerste pasafspraak

 

Gefeliciteerd! Als je tot dit punt bent gekomen is jouw dag vast en zeker in aantocht. Het is nu tijd om jouw droomjurk te gaan passen. Maar hoe bereid je jezelf nu goed voor op jouw eerste pasafspraak? Wij hebben een vijftal tips voor je op een rijtje gezet!

 

Tip 1: Stel een Pinterest bord op

Je hebt misschien al veel websites bezocht, bladen doorgebladerd en last gekregen van je duim van het scrollen binnen Pinterest. Voor je eerste pasafspraak is het belangrijk om na te denken over de wensen die je hebt. Wat vindt je echt super mooi en waar wil je absoluut niet in gezien worden? Deze wensen kun je samenvoegen tot een bord binnen Pinterest. Zo heeft de bruidswinkel die jij bezoekt meteen een idee wat jouw stijl is en waar je naar op zoek bent. 


Één tip: ‘pin’ je niet vast op één model. Een bruidsjurk kan compleet anders staan dan een normaal kledingstuk. Voeg dus verschillende modellen toe die jij mooi vindt!

 

Tip 2: Maak van tevoren een afspraak

Tijdens de afspraak wil je natuurlijk goed geholpen worden. Daarom is het fijn als je een afspraak maakt van tevoren, zo ben je er van verzekerd dat er een adviseuse voor je klaar staat om je te kunnen helpen.

 

Houd er altijd rekening mee dat het soms wel tot 6 maanden kan duren voordat jouw droomjurk geleverd wordt. Het is dus goed om ongeveer 8 maanden voor jouw trouwdag een pasafspraak te maken. Wil je bij ons komen passen? Bekijk dan onze afsprakenplanner voor een geschikte dag. Mocht jouw bruiloft sneller plaatsvinden, dan is er vast een mooie bruidsjurk in onze ruime voorraad. Ook dan heten we je van harte welkom. 

 

Tip 3: Stel je budget vast

Er hangen ontzettend veel bruidsjurken in de bruidswinkel die allemaal een ander prijskaartje hebben. Om het voor jezelf een beetje te filteren is het slim om vooraf een budget vast te stellen. Door deze te communiceren met jouw adviseuse voorkom jij dat je straks verliefd wordt op een bruidsjurk die je misschien niet in je budget valt.

 

Tip 4: Wie wens jij bij jouw afspraak?

Een dag zoals deze ga je meestal niet in je eentje aan. Op deze dag kom je natuurlijk het liefst met de mensen die dicht bij je staan. Jij beslist zelf wie je er graag bij wilt hebben. Een klein ‘tipje van de Sluier’: neem zo min mogelijk mensen mee. Iedereen heeft een eigen mening en voor je het weet word je beïnvloed bij je maken van een keuze. Vaak is je (schoon-) moeder en een goede vriendin de beste keuze. Eventueel kan je tijdens het passen nog die ene persoon Facetimen voor advies. Wel zo relaxt ;).

 

Tip 5: De puntjes op de i

Een trouwjurk passen valt niet te vergelijken met het passen in een kledingwinkel. Dit is de jurk die je op een van je belangrijkste dagen gaat dragen. Daarom wil je er natuurlijk wel al goed uit zien wanneer je gaat passen. Zorg er dus voor dat je de puntjes op de i plaatst en er stralend uitziet. Doe wat make-up op en je haar leuk. Bij voorkeur hoe je het graag ziet op jullie trouwdag. Dan krijg je een veel beter beeld van hoe jij eruit gaat zien op jouw grote dag. 

 

Je bent nu geheel voorbereid op je eerste pasafspraak. Wij wensen je heel veel plezier toe tijdens het passen van je bruidsjurk.

 

%MCEPASTEBIN%