01 maart 2022

Bohemian bruiloft inspiratie

 

Binnen Pinterest valt het niet meer te ontwijken. Overal waar je kijkt, zie je wel een bruiloft in bohemian stijl voorbij komen. Niet gek ook, want dit thema is momenteel een van de meest gekozen trouwthema’s. Wij denken natuurlijk graag met je mee en hebben wat inspiratie voor je op een rijtje gezet.

 

De perfecte locatie

De meeste bohemian bruiloften vinden in de buitenlucht plaats. De vrije natuur is dan ook de perfecte locatie voor dit thema. Bruiloften in deze stijl bevinden zich over het algemeen in een mooie tuin, het strand of midden in het bos. Je kan de locatie zo gek genoeg niet bedenken. Ook een romantisch landhuis past perfect binnen dit thema.

Welke locatie je ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat je het mooi kan aankleden met veel bloemen en bladeren. Zo creëer je de perfecte bohemian bruiloft.

 

Vind de perfecte bohemian trouwjurk

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden wat betreft een bohemian trouwjurk, dat je door de bomen het bos niet meer kan zien. Zo heb je bohemian jurken met lange mouwen, korte mouwen, vleermuismouwen, spaghettibandjes en ga zo maar door. Wij hebben een aantal bohemian trouwjurken voor je op een rijtje gezet.

 

Jouw bruidsboeket in bohemian stijl

Hoe het perfecte bruidsboeket eruit ziet, is natuurlijk per persoon verschillend. In het geval van een bohemian bruiloft is een groter boeket mooier dan een kleinere. Het boeket kan samengesteld worden door bijvoorbeeld verschillende bloemen te combineren. Zo staat de combinatie wilde- en droogbloemen ook erg mooi!

 

 

De finishing touches: accessoires

Bij een bohemian trouwdag komen bij de vrouw over het algemeen geen hakken kijken. Dat bespaart je misschien ook nog wel pijnlijke voeten ;). De ene bruid loopt graag op blote voeten, terwijl de andere juist graag een paar slippers of sandaaltjes aantrekt. Dit is natuurlijk ook geheel afhankelijk van de locatie waar jij je bruiloft gaat vieren. Vier je het op het strand, dan is het begrijpelijk als je zonder schoenen gaat. Dien je een stukje te lopen is het bos, dan zijn sandaaltjes of instappers zeker wel gewenst.

 

Klaar voor jouw bohemian bruiloft?

Wij helpen je graag bij het samenstellen van jouw bohemian outfit.

 

%MCEPASTEBIN%