08 maart 2022

Wat kost een trouwjurk?

 

Nu je trouwdag op de planning staat, kan je niet vroeg genoeg beginnen met het op doen van inspiratie voor je trouwjurk. Maar voor iemand die nog nooit verder naar trouwjurken heeft gekeken, is het lastig om een indicatie te maken van de kosten voor een trouwjurk. Daar helpen we je natuurlijk graag bij! In dit blog lichten we toe wat een bepaalde categorie trouwjurk gemiddeld kost.

 

De kosten van een trouwjurk

De kosten van een trouwjurk zijn, zoals net al even kort benoemd, afhankelijk van bepaalde eigenschappen. Jurken die bijvoorbeeld niet voorzien zijn van handwerk kosten over het algemeen minder dan jurken die volledig afgewerkt zijn. Heb je een groter budget, dan kan je ook altijd nog kiezen voor een designermerk.

 

Categorie 1: Outlet bruidsjurken

Wanneer je prijsbewust op zoek bent is het soms lastig om de perfecte bruidsjurk te vinden omdat het aanbod meestal niet zo groot is. Gelukkig hoef je je daar geen zorgen om te maken bij Bruidsoutlet Arnhem. Hier verkopen wij betaalbare, moderne jurken van de hoogste kwaliteit. De kosten van een trouwjurk starten hier vanaf €199,- en lopen op tot €799,-. 

 

Een van de voordelen van het kopen van een outlet bruidsjurk is dat deze altijd voorradig is en ook meteen mee naar huis genomen kan worden. Zo kan je die stressmomenten gelukkig al van je lijstje schrappen!

 

Categorie 2: Klassieke bruidsjurken

Ben je op zoek naar een jurk die volledig afgewerkt is en daarnaast ook beschikt over mooie details? Dan starten de kosten ongeveer vanaf €1.199,-. Natuurlijk is de prijs ook afhankelijk van het merk van de bruidsjurk. De prijzen kunnen oplopen tot ongeveer €2.500,- euro. Ben je benieuwd wat elk merk, die wij bij Bruidsmode de Sluier verkopen, kost? Bekijk dan eens onze collectie pagina. Hier wordt de prijsklasse weergeven van de merken.

 

Categorie 3: Designer bruidsjurken

Ga je voor een designer jurk dan ben je nog iets duurder uit. De prijzen van een designer bruidsjurk beginnen rond de €3.000,-. Deze prijzen kunnen extreem oplopen. Dit is overigens afhankelijk van de collectie en de designer.

 

Benieuwd naar de verschillende jurken?

Ben je benieuwd naar de verschillende jurken die wij op voorraad hebben? Kom gerust eens langs in een van onze winkels in Arnhem. Wil je zeker zijn van een adviseuse die jou kan helpen bij het vinden van je droomjurk? Plan dan online een afspraak in op de dag die jou het beste uitkomt. 

 

 

%MCEPASTEBIN%