05 mei 2022

Bridalstar Aurora Princess Collection 2023

 

De tijd van het jaar is weer aangebroken. De meeste merken komen nu met de meest prachtige jurken aanzetten. Nieuwe collecties vliegen je om de oren. Het duurt overigens nog even voordat je de trouwjurken kan bewonderen in de winkel. Wel gezegd een paar maandjes. Overigens zijn de eerste collecties al wel online te vinden, waaronder de Bridalstar Aurora Princess Collection 2023. En deze delen we maar al te graag met jou

 

Prinsessen trouwjurk

De collectie heet niet voor niks Aurora Princess. Aurora is voor vele misschien ook wel een bekende naam. Zeggen we Aurora, dan bedoelen we (hier in Nederland) ook wel Doornroosje. De 13 jurken in de nieuwe Bridalstar collectie hebben dan ook zeker wat weg van de kenmerkende roze jurk van Doornroosje. De prinsessen trouwjurken hebben een nauwsluitende bovenkant, maar vanaf de heup wordt er volume gecreƫerd tot aan de voet. En dat is precies wat je terug ziet in onder andere: Isolde, Irene en Imke.

 

Bijzondere gekleurde trouwjurken

Naast ivoorkleurige jurken vind je in de collectie ook verschillende bijzonder gekleurde trouwjurken terug. Waaronder Hadisa black, Ianna en Hollywood. De laatste twee modellen zijn beschikbaar in de kleur desert blue. Deze zachte kleur blauw haalt dat romantische prinsessen gevoel helemaal omhoog. De ivoorkleurige details van kant maken de jurk compleet. Zoals de naam Hadisa black al voorspelt, is deze trouwjurk zwart van kleur. De prachtige ivoorkleurige details maken het een zeer bijzondere trouwjurk. Naast de zwarte kleur is deze jurk ook beschikbaar in het roze, genaamd Hadisa pink.

 

Alle Bridalstar jurken

Het duurt nog even voordat de Aurora collectie in onze winkels hangt. Tot die tijd kan je nog verschillende andere Bridalstar jurken in onze winkel bewonderen. Je vindt alle Bridalstar jurken hier

 

Kom jij passen in september?

Kan jij niet wachten tot de nieuwe jurken op voorraad zijn? Wij ook niet! Om alvast enige voorbereiding te treffen, kan je alvast een afspraak bij ons inplannen. Dan ben je in ieder geval verzekerd van een plekje en het deskundige advies van een van onze adviseuse. Zien wij jou dan?