Back to Top
BRUIDSOUTLET

Bruidsjurken outlet

De perfecte trouwjurk hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Wij hebben in onze bruidsjurken outlet een ruime keuze (800!) voor een goede prijs. Omdat onze prijzen maximaal € 999,95 zijn wij voor iedereen betaalbaar. Bij ons zul je zeker slagen in het vinden van een mooie bruidsjurk zodat je kunt stralen op je bruiloft. Jou blij maken met een mooie jurk is onze passie en we hebben al duizenden bruiden geholpen met het vinden van een trouwjurk voor de grote dag.

Je kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten jurken zoals een lange of korte jurk, een moderne of klassieke bruidsjapon, van satijn; mikado of kant, strapless modellen en wijde of strakke bruidsrokken. Bij ons kan het allemaal! Wij willen dat jij de jurk vindt die perfect bij jou past. Wanneer jij één of meerdere jurken in onze webshop ziet die je mooi vindt, kun je deze in onze winkel in Arnhem komen passen. Wij werken zonder afspraak dus je kunt wanneer het jou uitkomt langskomen. Uiteraard helpen onze ervaren medewerkers je met extra advies indien nodig.

Selecteer je

Manyoly mt 46 en 48

Printen
bruidsoutlet plus size 48
plus size bruidsoutlet, trouwjurk, maat-48, manyolybruidsoutlet-trouwjurk-plus-size-maat-48-manyoly
Verkoopprijs: € 799,95
Maat
plus size bruidsoutlet, trouwjurk, maat-48, manyoly
plus size bruidsoutlet, trouwjurk, maat 50, maat 52, manyoly
Beschrijving

Model Manyoly van WhiteOne met een mooie stijlvolle klassieke uitstraling met gedrappeerd lijfje voor slankkledend effect en fijne hemdtop met vrouwelijke vhalslijn

Laatste winkelmodellen maten 46 en 48 voor slechts € 799,95 (direct meeneemprijs, zonder vermaakkosten)