Back to Top
BRUIDSOUTLET

Bruidsjurken outlet

De perfecte trouwjurk hoeft helemaal niet veel geld te kosten. Wij hebben in onze bruidsjurken outlet een ruime keuze (800!) voor een goede prijs. Omdat onze prijzen maximaal € 999,95 zijn wij voor iedereen betaalbaar. Bij ons zul je zeker slagen in het vinden van een mooie bruidsjurk zodat je kunt stralen op je bruiloft. Jou blij maken met een mooie jurk is onze passie en we hebben al duizenden bruiden geholpen met het vinden van een trouwjurk voor de grote dag.

Je kunt bij ons kiezen uit veel verschillende soorten jurken zoals een lange of korte jurk, een moderne of klassieke bruidsjapon, van satijn; mikado of kant, strapless modellen en wijde of strakke bruidsrokken. Bij ons kan het allemaal! Wij willen dat jij de jurk vindt die perfect bij jou past. Wanneer jij één of meerdere jurken in onze webshop ziet die je mooi vindt, kun je deze in onze winkel in Arnhem komen passen. Wij werken zonder afspraak dus je kunt wanneer het jou uitkomt langskomen. Uiteraard helpen onze ervaren medewerkers je met extra advies indien nodig.

Selecteer je

40049 Amelie

Printen
Moderne voordelige trouwjurk
goedkope trouwjurk, 40049,_Amelie_Bridal, Bruidsmode de Sluiergoedkope trouwjurk_40049_Amelie_Bridal_Bruidsmode de Sluier
Verkoopprijs: € 909,05
Prijsklasse
Maat
goedkope trouwjurk, 40049,_Amelie_Bridal, Bruidsmode de Sluier
goedkope bruidsjurk, 40049,_Amelie_Bridal, Bruidsmode de Sluier
Beschrijving

Op zoek naar een voordelige trouwjurk in vintage stijl met een kanten lijfje en fijne spaghettibandjes welke speels op de rug gekruist worden met daaronder een soepelvallende chffon rok? Deze moderne bruidsjurk hebben wij in diverse maten in onze bruidswinkel direct leverbaar en nabestelbaar met korte levertijd. Ideaal voor de bruid die snel gaat trouwen.

Deze goedkope bruidsjurk hangt in onze BruidsoutletArnhem afdeling en is de direct meeneemprijs. Model 40049 Amelie Bridal.