BruidsVerwenArrangement voor de bruid (ook in de avonduren!)

De zoektocht naar de ultieme droomjurk voor jouw trouwdag is voor de meeste aanstaande bruiden een beleving waar ze lang naar uitkijken. Om deze paservaring extra bijzonder te maken bieden we een gezellig “Bruids Verwen Arrangement” aan;

ons Private-BruidsVerwenArrangement:

Niet alle bruiden zijn gesteld op andere bruiden tijdens hun zoektocht naar een mooie bruidsjurk en geven de voorkeur aan een passessie welke in alle rust kan plaats vinden. Daarvoor hebben wij een Private BruidsVerwenArrangement in ons aanbod opgenomen.

Tijdens een lekkere koffie/thee met gebak ga je twee uur lang samen met onze adviseuse op zoek naar DE bruidsjapon van je dromen tussen onze exclusieve bruidsjurken. Je hebt hierbij de gehele winkelruimte van 'de Sluier' alleen tot je beschikking met je gasten zonder dat er meerdere bruiden in de ruimte aanwezig zullen zijn.

Dit Private-BruidsVerwenArrangement is kosteloos en te boeken op doordeweekse dagen en avonden! Dus ook in de avonduren bent u van harte welkom met dit arrangement!

Als extra'tje ontvang je indien je op deze dag besluit je bruidsjurk bij ons te kopen een paar bruidsschoenen twv € 139,= kado (bij aankoop van een bruidsjapon vanaf € 1.095,=) 

U kunt dit Arrangement telefonisch bij ons boeken via ons telefoonnummer; 026-3232053 (bij voorkeur vragen naar Rebecca) of via de email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Bruidsmode de Sluier

Contact

Bruidsmode de Sluier
Gele Rijders Plein 26-28
Gele Rijders Plein 34 (Bruidmode de SluierXL)
6811 AP Arnhem

026 - 32 32 053
info@sluier.nl

Belangrijke links