Pronovias White One

Denk je er over om een Pronovias White One trouwjurk te kopen? Bij Bruidsmode de Sluier vind je prachtige creaties van Pronovias. Je hebt al een prachtige jurk vanaf €999,-. Daarnaast kun je je bruidslook direct compleet maken met prachtige accessoires. Combineer een White One trouwjurk met bijvoorbeeld bruidslingerie en bruidsschoenen van Bruidsmode de Sluier. Wij helpen je graag met het creëren van jouw ultieme trouwlook. Uiteindelijk gaat het er natuurlijk om dat jij straalt op de dag van jouw dromen. Weet jij al voor welke prachtige creatie je gaat?

Bekijk onze Pronovias White One trouwjurken

Jurk van jouw dromen

Waarom je een Pronovias White One trouwjurk zou kopen bij Bruidsmode de Sluier? Wij kunnen je in alle rust helpen met de zoektocht naar de jurk van jouw dromen. Maak een afspraak, zodat onze adviseuse ook echt de tijd kan nemen om jou te adviseren.

Enkele trouwjurken uit het assortiment van Pronovias White one

Pronovias White OneWhite one trouwjurkWhite one trouwjurk kopen

BruidsVerwenArrangement

Onze bruidswinkel in Arnhem is gezellig en ruim opgezet. Wil je White One trouwjurken passen en de gehele winkel voor jezelf en jouw gasten hebben? Informeer dan naar ons BruidsVerwenArrangement! Dit arrangement is kosteloos te boeken op doordeweekse dagen en -avonden. Met dit arrangement krijg je de tijd en ruimte om de perfecte trouwjurk en bijbehorende bruidsaccessoires te vinden. Heb jij al een Pronovias Whie One jurk op het oog die je graag wilt passen?

Over White One

White One is een bruidsmodemerk afkomstig uit Spanje. De White One trouwjurken zijn stijlvol en hebben prachtige bewerkingen en verfijnde details. Dit merk is wereldwijd zeer geliefd bij bruiden en dat is natuurlijk niet voor niets. Past Pronovias White One toch niet helemaal bij jou? Naast Pronovias White One trouwjurken hebben wij ook andere populaire merken in het assortiment, zoals Modeca, Diane Legrand, Bridal Star en Amélie.

Perfect op maat

Heb je een White One trouwjurk gevonden in onze bruidsmodewinkel? Dan zorgen wij ervoor dat je helemaal geen omkijken meer zult hebben naar jouw jurk. Onze coupeuse gaat voor jou aan de slag om de jurk perfect op maat te maken, zodat jij helemaal klaar bent voor jullie grote dag!

Pronovias White One trouwjurk kopen? Kom langs bij De Sluier!

Wil je een Pronovias White One trouwjurk kopen in onze bruidswinkel? Neem dan gerust contact met ons op en maak alvast een afspraak. Dan gaan we samen met jou op zoek naar een White One trouwjurk die helemaal bij jou past.