Back to Top
COLLECTIE

Bekijk onze collectie bruidsjurken

Je bent van harte welkom om onze ruime collectie trouwjurken (minimaal 1200 stuks!) te komen bekijken en passen in één van onze drie bruidsmode speciaalzaken; Bruidsmode De Sluier, De Sluier Curves en BruidsoutletArnhem op het Gele Rijdersplein te Arnhem

 

In onze bruidscollectie van ruim 1200 bruidsjurken hangt zeker jouw droomjurk!
Nieuwsgierig geworden? Kom vrijblijvend langs of maak snel een afspraak!

 

 

DeSluierBruidsmode
Sluier
De Sluier Bruidsmode zie hier een overzicht van alle merken jurken die wij in onze winkel voeren. Heb je een wat lager budget kijk dan ook eens naar de jurken in onze Bruidsoutlet Arnhem winkel. Ben je een bruid met een maatje meer? dan ben je bij onze speciaalzaak de Sluier Curves bij de leukste bruidswinkel.
Prijsklasse: € 1.299,95 tot € 2.499,95
DeSluierCurves
Curves
De Sluier Curves Voor een bruid met een maatje meer kan het best lastig zijn om de geschikte bruidsjurk bij een bruidszaak te vinden, want je zal altijd zien dat die bruidsjurk die jij mooi vindt niet in jou maat te krijgen is en over de hoeveelheid te passen bruidsjurken maar niet te spreken... We hebben daarom de Sluier Curves geopend voor jullie; met minimaal 400 bruidsjurken vanaf maat 44 tm 68 en in alle denkbare modellen hebben wij de GROOTSTE COLLECTIE van Nederland! Kom dus eens vrijblijvend passen in onze Plus size bruidswinkel waar alle bruidsjurken wel prettig in de jouw passende maat te passen zijn! 
Uniek voor de Benelux hebben wij als enige bruidszaak de GEHELE lopende plus size bruidscollectie van BridalStar in onze bruidswinkel!
 
 
BruidsoutletArnhem
Outlet
Bruidsoutlet Arnhem elke bruiloft heeft zijn budget, bij de één is dit wat hoger als bij de ander. Ook in de lagere prijsklasses hebben wij de mooiste bruidsjurken beschikbaar want wij vinden dat een bruid met een lager budget net zo betoverend moet kunnen zijn als de bruid met een hoger budget. Kom dus eens kijken wat wij voor je kunnen doen. Want ook jou bruiloft is special.
Prijsklasse: € 299,95 tot € 699,95
Modeca
Modeca
Modeca Dutch Design uit Nederland, Een van onze top bruidsmerken welke modern en romantisch zijn met een sexy knipoog. Voor de veeleisende bruid van nu die kwaliteit wil. We zijn trots dat wij voor Arnhem dit merk trouwjurken mogen voeren bij Bruidsmode de Sluier!
Prijsklasse: € 1.299,95 tot € 2.399,95
SinaC
Madi Lane trouwjurken
Madi Lane Bridal Moderne, eigentijdse couture bruidsjurken uit Australië voor de hippe moderne bruid van nu! Madi Lane bruidsjurken zijn gemaakt van mooie heerlijk soepel vallende stoffen en kanten applicaties waarin je jezelf kan zijn de hele dag hoe je deze ook voor ogen hebt.
Kom deze mooie bruidscollectie bij ons passen in Arnhem en laat je verleiden tot een ultiem ‘say-YES’ moment…
Prijsklasse: € 1.699,95 tot € 2.399,95
WhiteOne
WhiteOne
White One's Wij hebben het spaanse merk WhiteOne in onze collectie, een onderdeel uit de Pronovias Group, dus garantie voor kwaliteit, prachtige pasvorm en aandacht voor detail. Ze hebben een enorm scala aan verschillende stijlen. Of jouw droomjurk nou modern, romantisch of elegant moet zijn bij onze collectie van White One vind je deze.
Prijsklasse: € 999,95 tot € 1.999,95
Bridalstar
Bridalstar
Bridalstar heeft betaalbare trouwjurken in verschillende stijlen. Ze staan vooral bekend om hun romantische trouwjurken en hun Royal Plus size bruidscollectie voor de bruiden met een maatje meer. De klassieke bruidsjurk met een moderne touch vind je bij ons met de collectie van BridalStar. We zijn de bruidswinkel met de grootste collectie van BridalStar in heel Nederland! 
Wij hebben zelfs als enige in de Benelux de GEHELE Plus size collectie van Bridalstar in onze curves bruidswinkel! Bekijk hier onze grote maten collectie van De Sluier Curves Arnhem
 
Prijsklasse: € 699,95 tot € 1.999,95
TresChic
TresChic
Très chic staat voor glamour en stijlvolle bruidsjurken gemaakt van luxe stoffen met elegante en bijzondere designs voor een spectaculaire look. Deze prachtige trouwjurken zijn gedetailleerd met speciale aandacht voor ontwerp en vorm om een geweldige jurk te creëren.
Prijsklasse: € 799,95 tot € 1.999,95
SpecialDay
SpecialDay
Special Day ontwerpt al voor meer dan 40 jaar mooie kwalitatieve trouwjurken voor de Ierse en internationale markt. Joanne McFadden is de ontwerpster achter Special Day en haar werk werd onlangs erkend met een British Bridal award.
Prijsklasse: € 499,95 tot € 1.499,95
ModeDePol
ModeDePol
ModeDePol Een bruidsmerk met het atelier in Europa! Dus een perfecte Europeese pasvorm en Europeese top kwaliteit voor een betaalbare prijs.
Prijsklasse: € 999,95 tot € 1.999,95
Eglantine
EglantineCreations
Eglantine creations is een klein Frans familie bedrijf uit Maine-et-Loire, Frankrijk, gespecialiseerd in trouwkleding. Vanaf 2002 ontwikkelen zij voor trouwjurken met als doel dat de klant een kwalitatiefproduct krijgt voor een eerlijke prijs. Dus betaalbare luxe.
Prijsklasse: € 499,95 tot € 1.499,95
Diversen merken
DiverseJurken
Diversen merken Natuurlijk vind je bij de Sluier Bruidsmode ook diverse kleinere en onbekende merken welke zeker (of juist!) heel interessant zijn... Benieuwd naar onze diverse bruidsjurken? Neem hier een kijkje.
Prijsklasse: € 499,95 tot € 1.999,95
Gekleurde bruidsjurken
DiverseJurken
Gekleurde bruidsjurken Bruidsmode de Sluier heeft naast de ivoorkleurig bruidscollectie's ook hele leuke gekleurde trouwjurken in de winkels hangen. In alle drie onze winkels hebben we een leuke collectie zodat de bruid die iets anders wilt ook natuurlijk bij ons kan slagen!
Prijsklasse: € 499,95 tot € 1.499,95
Bruidsjurken Kleine maten
DiverseJurken
Bruidsmode in kleine maten vind je ook bij Sluier Bruidsmode, we zijn gespecialiseerd in de grote maten maar ook aan de bruid met een kleine maat wordt ruimschoots gedacht. We hebben een ruime (pas)collectie in onze winkel hangen van bruidsjurken in de maten 32 t/m 36. Niks geen klemmen op de rug... Lekker passen in de goede maat!
Prijsklasse: € 499,95 tot € 1.999,95
Korte trouwjurken
DiverseJurken
Korte trouwjurken Wil je eens wat anders? of wil je gewoon lekker kunnen dansen op je trouwdag?? Bruisdmode de Sluier heeft een zeer ruimte collectie korte trouwjurken, tea length trouwjurken en voor kort- achter lang trouwjurken. Kom ze lekker bij ons in Arnhem passen en neem ze meteen mee!
Prijsklasse: € 299,95 tot € 999,95

Wil je graag de jurken in het echt zien of nog niet gevonden wat je zocht?
Kom dan langs!

of