Stuur een bericht
Er zijn ongeldige leestekens gebruikt in het Naam veld.
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld.
Er is geen geldig telefoonnummer ingevuld.
Er is geen geldige trouwdatum ingevuld
De keuze voor de winkel is niet ingevoerd.
Please let us know your message.
Dit formulier kan alleen worden verzonden als ons privacybeleid wordt geaccepteerd.

Wij zijn  CBW-Erkend en aangesloten bij de Branchevereniging Bruidsmode voor extra zekerheid naar onze bruiden en leveren volgens de CBW Erkend leveringsvoorwaarden.

Je bent van harte welkom om onze mooie ruime collectie trouwjurken te komen bekijken en passen in onze bruidsmode speciaalzaak 'de Sluier'.  Bij de Sluier werken we bij voorkeur op afspraak zodat wij graag onze winkelruimte reserveren en je in alle rust kunnen helpen en adviseren bij het maken van de keuze van je bruidsjurk in Arnhem. Je bent ook van harte welkom zonder afspraak op basis van beschikbaarheid.

We hebben speciaal voor bruiden met een maatje meer een gezellige Plus-Size bruidswinkel geopend (Bruidsmode de Sluier Curves). Hier hangen meer dan 500 bruidsjurken en accessoires vanaf maat 44, dus ook voor de bruid met een grote maat hebben we heerlijke ruime shop mogelijkheden; de grootste collectie van heel Nederland! dus kom lekker bij ons passen!!

In onze naastgelegen BruidsOutlet bent je van harte welkom met afspraak of zonder afspraak op basis van beschikbaarheid. Onze BruidsOutlet is naast 'de Sluier' gelegen en is middels dezelfde hoofdingang te bezoeken.

 

PARKEERADVIES:

Wij adviseren je om te parkeren in parkeergarage CENTRAAL STATION (Willemstunnel 1). Na het uitlopen van de garage loop je richting centrum het Willemsplein op (klein busstation) en loop je tegen de AKU fontein/fietsenstalling aan, links hier achter tref je onze bruidswinkel in Arnhem aan de linkerkant aan (nummer 26/28). Let erop dat parkeren op het Gele Rijders Plein zelf helaas niet meer mogelijk is. Ben jij, of een mee te nemen gast, slecht ter been neem dan even contact met ons op (bij voorkeur met Rebecca) dan kunnen we evt iets voor je regelen om te parkeren naast onze winkel.KvK-Nummer: 09083239
BTW-Nummer: NL001863032B11