Contactpagina en Openingstijden Bruidsmode de Sluier

Gele Rijders Plein 26-28
6811 AP  ARNHEM
026 - 32 32 053

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij zijn CBW-Erkend en aangesloten bij de Branchevereniging Bruidsmode voor extra zekerheid naar onze bruiden en leveren volgens de CBWMITEX-leveringsvoorwaarden.

 

Openingstijden Bruidsmode de Sluier

 

Maandag
13:00 - 17:30 uur
Dinsdag
10.00 - 17.30 uur
Woensdag
10.00 - 17.30 uur
Donderdag
10.00 - 21:00 uur (avond op afspraak
Vrijdag
10.00 - 17.30 uur
Zaterdag
10.00 - 17.00 uur 

Je bent van harte welkom om onze mooie ruime collectie trouwjurken te komen bekijken en passen in onze bruidsmode speciaalzaak 'de Sluier'.  Bij de Sluier werken we bij voorkeur op afspraak zodat wij graag onze winkelruimte reserveren en je in alle rust kunnen helpen en adviseren bij het maken van de keuze van uw bruidsjurk in Arnhem. Houd er rekening mee dat het op zaterdag wat drukker kan zijn dan op een doordeweekse dag ;) 

Wilt je graag op een avond onze bruidswinkel bezoeken?! Je bent van harte welkom na telefonische afspraak op een doordeweekse avond.

In onze naastgelegen BruidsOutlet bent je altijd van harte welkom zonder afspraak, de BruidsOutlet is naast 'de Sluier' gelegen en is middels dezelfde hoofdingang te bezoeken.

We hebben ook speciaal voor bruiden met een maatje meer drie deuren verderop een gezellige speciale shop geopend op het Gele Rijdersplein 34 (Bruidsmode de SluierXL). Hier hangen hier meer dan 250 bruidjurken en accessoires vanaf maat 44, ook voor de bruid met curves hebben we nu heerlijke ruime shop mogelijkheden; dus kom lekker bij ons passen!!

PARKEERADVIES:

Wij adviseren u om te parkeren in parkeergarage CENTRAAL STATION (Willemstunnel 1). Na het uitlopen van de garage loopt u richting centrum het Willemsplein op (klein busstation) daar loopt u tegen de AKU fontein/fietsenstalling aan waar u links omheen loopt en dan treft u na enkele panden onze bruidswinkel in Arnhem aan de linkerkant aan. Let u erop dat parkeren op het Gele Rijders Plein zelf helaas niet meer mogelijk is. Bent u slecht ter been neemt u dan even contact met ons op (bij voorkeur met Rebecca) dan kunnen we evt iets voor u regelen om te parkeren bij de winkel.

Contactformulier

Naam
Er zijn ongeldige leestekens gebruikt in het Naam veld.

E-mail(*)
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld.

Telefoonnummer
Er is geen geldig telefoonnummer ingevuld.

Trouwdatum(*)

Er is geen geldige trouwdatum ingevuld

Bericht(*)
Please let us know your message.

Type de code over(*)
Type de code over
VernieuwEr is een ongeldige waarde ingevoerd.

Bruidsmode de Sluier

Contact

Bruidsmode de Sluier
Gele Rijders Plein 26-28
Gele Rijders Plein 34 (Bruidmode de SluierXL)
6811 AP Arnhem

026 - 32 32 053
info@sluier.nl

Belangrijke links