CONTACT

Er zijn ongeldige leestekens gebruikt in het Naam veld.
Er is geen geldig e-mailadres ingevuld.
Er is geen geldig telefoonnummer ingevuld.
Er is geen geldige trouwdatum ingevuld
Ongeldige invoer
Please let us know your message.
Dit formulier kan alleen worden verzonden als ons privacybeleid wordt geaccepteerd.
Er is een ongeldige waarde ingevoerd.

Wij zijn CBW-Erkend en aangesloten bij de Branchevereniging Bruidsmode voor extra zekerheid naar onze bruiden en leveren volgens de CBW Erkend leveringsvoorwaarden.

Je bent van harte welkom om onze mooie ruime collectie trouwjurken te komen bekijken en passen in onze bruidsmode speciaalzaak 'de Sluier'.  Bij de Sluier werken we bij voorkeur op afspraak zodat wij graag onze winkelruimte reserveren en je in alle rust kunnen helpen en adviseren bij het maken van de keuze van uw bruidsjurk in Arnhem. Houd er rekening mee dat het op zaterdag wat drukker kan zijn dan op een doordeweekse dag.

Wil je graag op een avond onze bruidswinkel bezoeken?! Dat kan ook, op afspraak is het op een doordeweekse dinsdag, woensdag of donderdag avond ook mogelijk.

In onze naastgelegen BruidsOutlet bent je altijd van harte welkom zonder afspraak, de BruidsOutlet is naast 'de Sluier' gelegen en is middels dezelfde hoofdingang te bezoeken.

We hebben ook speciaal voor bruiden met een maatje meer drie deuren verderop een gezellige speciale shop geopend op het Gele Rijdersplein 34 (Bruidsmode de Sluier Curves). Hier hangen hier meer dan 300 bruidsjurken en accessoires vanaf maat 44, ook voor de bruid met curves hebben we nu heerlijke ruime shop mogelijkheden; dus kom lekker bij ons passen!!

PARKEERADVIES:

Wij adviseren u om te parkeren in parkeergarage CENTRAAL STATION (Willemstunnel 1). Na het uitlopen van de garage loopt u richting centrum het Willemsplein op (klein busstation) daar loopt u tegen de AKU fontein/fietsenstalling aan waar u links omheen loopt en dan treft u na enkele panden onze bruidswinkel in Arnhem aan de linkerkant aan. Let u erop dat parkeren op het Gele Rijders Plein zelf helaas niet mogelijk is. Bent u slecht ter been neemt u dan even contact met ons op (bij voorkeur met Rebecca) dan kunnen we evt iets voor u regelen om te parkeren bij de winkel.