Kom jouw droomjurk passen

Eindelijk is het moment voor jou daar! Je mag een trouwjurk gaan passen. Hier heb je misschien al best vaak aan gedacht, Pinterest borden voor aangemaakt en verschillende brochures voor doorgebladerd. Het is voor velen een moment om nooit meer te vergeten. Wij vinden het dan ook erg leuk dat je op het punt staat om een afspraak bij de Sluier te plannen! Wij helpen jou graag bij het vinden van de perfecte trouwjurk. 

Wil jij een trouwjurk bij ons komen passen? Dan adviseren wij jou om een afspraak te maken voor een van onze paskamer in de bruidswinkel naar jouw keuze. Wij hebben 3 ruime paskamers beschikbaar in onze bruidswinkels. Deze lichten wij graag onderstaand toe.

 

PASKAMER ADVIES: 

De Sluier Curves is onze mooie prive winkelruimte voor bruiden die een maatje meer hebben, vanaf maat 46 kan je het beste voor deze pasruimte kiezen.

De Sluier is onze ruime winkelruimte voor bruiden met kledingmaat 34 t/m ongeveer 44 die prijs stellen op een trouwjurk welke bij ons op maat gemaakt wordt in ons eigen bruidsatelier en een budget in gedachten hebben vanaf € 1.399,-

Onze Bruidsoutlet Arnhem winkelruimte is de beste keuze voor onze bruiden die graag hun trouwjurk direct willen meenemen en voor een voordelige prijs onder de € 1.000,- wil slagen.

Mocht je twijfelen tussen de paskamer in de Sluier en onze bruidsoutlet plan dan je afspraak bij de bruidsoutlet in; beide winkels zijn onderling bereikbaar en we helpen je zeker als blijkt dat je trouwjurk mogelijk toch daar voor je hangt, je hoeft dus maar 1 afspraak in te plannen om alle bruidjurken te kunnen passen.